Wat doen we met uw gegevens. 

wielewaal in de lucht

 

Wat leuk dat u onze nieuwsbrief wil gaan lezen. Wij gaan deze 2 maal per jaar versturen. U moet uw aanmelding nog bevestigen sinds de nieuwe privacywetgeving die 25 mei gehandhaafd gaat worden. U krijgt hiervoor een email met een bevestigingslink. Pas nadat we uw bevestigings email hebben ontvangen mogen we u een nieuwsbrief toesturen.

Uitschrijven doet u eenvoudig door te klikken op Opzeggen. Onder iedere nieuwsbrief staat ook een link om u uit te schrijven. U wordt automatisch  van de verzendlijst  verwijderd.
Mocht er onderhoopt iets mis gaan en u ontvangt nog wel nieuwsbrieven laat het mij alstublieft even weten. Er is niets zo vervelend als ongewilde e-mails!!

Uw gegevens worden door ons niet aan derden verkocht gepubliceerd of gegeven.
Wij maken geen gebruik van Google Analytics of een fb pixel.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw naam en emailadres zolang als u onze nieuwsbrief wil ontvangen. Hebt u zich uitgeschreven dan komt u niet meer in de database van deze website voor.

Als u uw gegevens aan ons stuurt door middel van het contactformulier dan worden uw gegevens zolang bewaard als nodig is, afhankelijk van de aard van uw vraag en of uw vraag beantwoord is.

Als u klant bij ons wordt dan bewaren wij uw gegevens zolang deze noodzakelijk zijn voor onze dienstverlening aan u. Bij beeindiging van de dienstvelening zijn wij wettelijk verplicht om de financiele administratie 7 jaar te bewaren.

Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Fijne dag

wielewaalweb signature tekst in kleur

 

Adres gegevens

WIELEWAALWEB WEBDESIGN

Mauvestraat 4
6813JL Arnhem
The Netherlands

btw-id NL0001217245B48